BOOMSOUNDS
Fiilisälykäs ohjelmatoimisto 

Artisti, trubaduuri, duo vai trio? Esiintyjä, bändi vai orkesteri? Elävää musiikkia juhliin!

Elävä musiikki luo juhliin ainutlaatuisen, hetkellisesti upean ja silti niin pitkään elävän tunnelman. Esittelyssä esiintyjiä: olkaa hyvä! 

 

Duo Neighbours - euroviisukaksikko ja paljon muuta

Kehräävät, polveilevat mandoliinisoolot sekä korkeuksiin ja syvälle yltävät äänialat. Siitä on tehty tämä duo. Omimmillaan duo on pubeissa, terasseilla, yritysilloissa ja puutarhajuhlissa – kaikkialla siellä missä kuulijan jalka haluaa pieni- tai suurieleisesti osallistua tunnelmaan.
 
Fred Ahlberg laulaa, soittaa kitaraa ja mandoliinia. Johan Ekblad laulaa, soittaa kitaraa ja lyömäsoittimia. Ohjelmistossa mm. Euroviisu -potpuri.

 

 

Trio HypeZen

Tänä iltana tyylikkyyttä, kauneutta, musiikillista harmoniaa ja repeileviä tulivuoria. Estradilla Edith Cohen, Leonard Piaf, Janis Mercury, Freddy Joplin? Toisin sanoen klassikoita persoonallisesti tulkittuina.
 
HypeZen viihdyttää yleisöään yritystapahtumissa, ravintoloissa ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa syntymäpäiväjuhlista häihin. Artisteina kolme varmaa laulajaa: häikäisevä Pamela Kilpeläinen sekä musiikin mustat enkelit: Johan Ekblad & Mikko Rintanen.
 
Trio ottaa yleisönsä kaikilla kielillä: kitara, basso, piano, portugali, ranska, englanti, ruotsi. Tarvittaessa kokoonpano täydentyy rumpalilla ja basistilla tai vähentyy nais-mies -duoksi.
 
Kuuntele näytteet tästä!
 

 

Fratres - salonkikelpoista heviä hanureilla

Hard rockia suoraan ja mutkitellen kolmesta hanurista, rummuista ja bassosta: hanureissa klassisen musiikin arvostetut virtuoosihanuristit Raimo Vertainen, Tomi Hämäläinen, Heikki Jokiaho. Rummuissa Miri Miettinen, basistina Masa Maijanen ja laulajana Julle Ekblad. Orkesterin ohjelmistona Black Sabbath, Uriah Heep, Deep Purple...
 
Fratres esiintyy suurissa tapahtumissa ja pienissä tapahtumissa, koska Fratres tahtoo esiintyä! Katso täältä  Fratresin viralliset kotisivut ja keikkakooste suoraan alta:
 
 
 

Duo Jekyll & Hide

Tulitko tilanneeksi nuudeleita, mutta haluatkin raakaa leijonaa? No problem! Ohjelmiston ja tyylin vaihto onnistuu tältä kaksikolta, sillä näillä nuorilla miehillä on takanaan jo vuosikymmenien musiikillinen ura.
 
 
Jekyll & Hide-artistivaljakko heittäytyy tunnelmiin yksityis- ja yrityistilauuksissa ja vauhdittaa yleisöään ravintoloissa. Älä kysy, mikä duossa on kimpeä tai kampea vaan heittäydy sinäkin!
 
Kiipparisti-laulajana legendaarinen Mikko Rintanen ja kitaristi-laulajana Johan Ekblad. Duon ohjelmistona on kaikkea kypsää ja raakaa, taivaan ja maan väliltä kimpoillen 1950 -luvulta uudelle vuosituhannelle. Näytepaloja keikalta löytyy alta:
 

HottFile - ikikuuma cover-bändi

Tämä bändi soittaa rock-covereita 1960­­­­- 1990 -luvuilta ohjelmistonaan mm. The Who, Black Sabbath, Deep Purple, Queen, AC/DC, Slade, Beatles.
 
Viisihenkisellä miehistöllä on myös rautainen kokemus, sillä HottFilellä on takana lähes kaksituhatta keikkaa 1990-luvulta alkaen. Uusi levy on tulossa vuoden 2012 alussa. Otteita aiemmalta levyltä on kuultavissa osoitteessa
 
 
HottFile on päättänyt olla hajoamatta, vaikka sen toinen laulaja Tipe Johnsson esiintyy mm. Leningrad Cowboysien ja Apocalyptican kanssa. Kokoonpanossa mukana myös Johan Ekblad (laulu), Andy Jahnsson (kitara), Markus Jahnsson (basso), Rolle Gammals (rummut). Bändin peräkärry mahtavine äänentoistolaitteineen pitää parkkia Espoossa ja Hangossa: you move it!

 

Kill Kelly - irlantilaista musiikkia

Uskaltaudu viettämään iltaa Kill Kellyn kanssa! Bändi näyttää ehkä vaaralliselta, mutta vie sinut viattommin ja letkein tunnelmin nauttimaan perinteisestä irlantilaisesta musiikista.
 
Greig Dunkley (kitara, laulu). Tusse Thomasson (mandoliini, kitara). Claude Bouillin (mandoliini, banjo,huuliharppu). Julle Ekblad (basso). Ari Kotkalaakso (rummut).
 
Ilta Kill Kellyn orkesterin kanssa voi mennä pitkäksi, mutta sen voit viattomasti lukea Kill Kellyn syyksi. Kuuntele kuitenkin ensin näytteet uskallatko ottaa riskin venähdykseen ja tilata nämä esiintyjät!
 

 

 

OlliBull Band - veivaa stadin slangilla

OlliBull skulaa stadin parasta musaa sen omal himakielel. Se ei oo sveesi, finskii eikä enkkuu. OlliBullin on grundannu Olavi Aitokari. OlliBull heittää keikkaa aina ku tarttee. Biisilistoil niil on evergreenia musaa, jota säkin oot varmaan lysnannu kassulta kun olit jangsteri ja dallasit pitkin striittii.
 
Tos kuvas on kolme jäbää, kaks vetää skittaa ja yks skulaa mandoliinii. Sit niil on viel kannut ja basso. Ei kande itkee, jos meinaa tulla volyymii.
 
Lysnaa tästä:
 

 

Ahlberg Brothers - blue grassia palavalla innolla

Harmittomat velikullat? Kyllä vain! Harmeista ei häivääkään - rento tunnelma ja asento ovat läsnä näiden veljesten kokoonpanossa. Och samma på svenska, naturligtvis.
 
Veljekset nauttivat jokaisesta hetkestä instrumentteinaan akustinen kitara, huuliharppu ja basso. Ohjelmistossa rock-musiikin synnyintaipaleet aina 1940 -luvulta alkaen.

 

 

Mahdoton bilebändi Turbulens

Kuulutko meihin, joiden mielestä elämässä ja illassa pitää olla turbulenssia? Sitä saamme tämän bändin seurassa. Kiinnitä turvavyö ja neljä väsymätöntä miestä lennättää sinut mukaansa R&B -musiikin parhaimmille areenoille 1960 - 1970 -luvuille.
 
Orkesterin mikin takana kolme soittavaa laulajaa: Andy Jahnsson, Johan Ekblad & Mikko Rintanen ja rummuissa Rolle Gammals. Täydellinen - jollei jopa mahdoton bile-bändi!

 

Bogey - Goverbändi vailla rajoja 

Haluaisitteko nähdä ja kuulla kun neljä raavasta miestä alkaa bogottaa? Ja mitä silloin pitää olla paikalla? Tietenkin te ja Bogey!  Bogey bokottaa Suomi-poppia mennen tullen ja fiiliksen vaatiessa yllyttää tanssilattiat täyteen vetävillä rockin klassikoilla. Kaikki tämä tosissaan riemuiten! 
 
Bokottajina: Laulava rumpali Aikka Laitinen, laulava kosketinsoittaja Tom Heimberg, laulava kitaristi Andy Jahnsson ja laulava basisti Markus Jahnsson.
 
Bogeyn kotipaikkana on Lohja ja sieltä käsin se keikkailee lähinnä Helsingin alueella.  
 
 
 
 
 

Häätyöorkesteri - uniikki orkesteri uniikkiin hääjuhlaan

Haluatko hääjuhlaasi  jotain uutta, jotain vanhaa vai kenties jotain bluesiin vivahtavaa? Biisejä yhteisistä hetkistänne, kaasoille kiitoksen, anopeille nostalgiset tunnelmat, keinuvan parin keskinäisen valssin, ikimuistoisen juhlan? Siinä se: tilaa uniikkibändi uniikkin tilanteeseen!
 
Häätyöorkesteria ja sen ohjelmistoa ei ole olemassa ilman häitänne ja tahtoanne. Kerro mitä tunnet ja tahdot: me tulkitsemme sen musiikiksi! Meidän puolestamme hääjuhlanne musiikillinen anti voi vaihdella Frank Zinatrasta, Tapio Rautavaaraan tai Rauli Baddingiin - Elvistäkään tai Paranoidia unohtamatta!
 
Hääorkesterimme peruskvartettina ovat rummut, basso, kitara ja piano. Pienempikin hääbändin kokoonpano on luonnollisesti mahdollista, sillä muusikkomme ovat monitaitoisia laulajia ja soittajia.  Pääasiallisesti Häätyö-orkesteri esiintyy Etelä-Suomen alueella.

 

Johan Ekblad

Musiikin monialaosaaja. Säveltää, soittaa ja laulaa. Esiintyjänä verbaalinen lahjakkuus. Keikalle lähtiessään trubaduuri pakkaa mukaansa kitaran ja tukuittain maailman rakastetuimpia kevyen musiikin kappaleita. Johan Ekblad on julkaissut myös omaa tuotantoa.  Hänellä on syvällinen ote kansainvälisen ja kotimaisen musiikin tulkintaan ja hän esiintyy mielellään missä vain!
 
Kuuntele muutama ote Johanin valikoimasta - ja lopuksi illan viimeinen valssi omasta tuotannosta levyltä Fångade Känslor! 
 
                                                  

 

 

 
 

Ota yhteyttä - huvin vuoksi! Ohjelmatoimisto Boomsounds
Tel. + 358 500 709 869
Kalasääksentie 4. 02620 Espoo