BOOMSOUNDS
Fiilisälykäs ohjelmatoimisto 

TILAA OMA SÄVELLYS 

Haluatko ilahduttaa, tervehtiä tai tulla muistetuksi jollain uniikilla? Jokainen ihminen, juhlapari, yritys tai urheiluseura on laulunsa ja oman sävellyksensä arvoinen. Monesti pieni voi olla suurta. Ei ehkä enempää kuin oma tunnusmusiikki kännykkään, ei ehkä enempää kuin pieni hänelle omistettu biisi huomenlahjana, alkusoitto ennen ruokailua, tai ei enempää kuin sanoittamasi pitkäsoittolevy. Mikään ei ole niin suurta kuin kaunis ajatus ja kaunis toteutus.
 
Kun haluat tarinan elävän musiikin kautta, tilaa oma sävellys Boomsoundsilta. Kaikki on mahdollista alkaen lyhyestä tunnusmusiikista pitkäsoittolevyyn, omasta valssista räppiin ja rokkiin. Boomsoundsin takana oleva muusikko ja säveltäjä Johan Ekblad on säveltänyt ja sanoittanut musiikkia mm. UPM-yhtiölle ja Leningrad Cowboysille. Boomsoundsin toimialaan kuuluu myös jingle-tuotanto ja äänimainokset.
 
Pienimuotoiset tilaussävellykset ja äänitykset toteutamme edullisesti omassa studiossa. Vaativimmissa projekteissa yhteistyökumppaneitamme on mm.  Ambience Studios.
 
Kuuntele esimerkkejä Boomsoundsin tuotannnosta. Spiikkaukset, sävellykset, käsikirjoitus ja tehosteet Johan Ekblad, spiikkien käsikirjoitus Aulikki Pentikäinen. Kuunnelma teoksesta Lena Kennedy (1980), Syyskuja.
 
Spiikit      
 Jinglet      
 Leffatrailer      
 Kuunnelma      
 

Ota yhteyttä - huvin vuoksi! Ohjelmatoimisto Boomsounds
Tel. + 358 500 709 869
Kalasääksentie 4. 02620 Espoo