BOOMSOUNDS
Fiilisälykäs ohjelmatoimisto 

ELÄVÄÄ MUSIIKKIA ELÄMYKSELLISIIN HETKIIN 

Aika harvat tilailevat bändejä tai artisteja vuosittain ja siksi musiikin tilaaminen voi tuntua jopa pelottavalta: "Entä jos en oikein edes tunne musiikkia, uskallanko tilata sikaa säkissä, mahtuukohan sinne edes bändiä, mitähän ne soittaa,  mitkä taksat ovat...?" Nämä ovat kysymyksiä, joita aistimme tuon tuostakin olipa tilaajana yritys tai yksityishenkilö. Olemme koonneet tähän Boomsoundsilaisia näkemyksiä ja kokemuksia stressitöntä valmistelua auttaamaan.   

BIISILISTAT?

Boomsoundilaisen ajattelutavan mukaan ennustettavuus on tylsää. Boomsoundsille juhlat ovat aina jännittäviä ja kiehtovia. Bändi, joka toteuttaa biisilistaa härkäpäisesti, ei ole bändi boomsoundsilaisen ajattelutavan mukaan. Boomsounds on fiilisälykäs ohjelmatoimisto, joka tekee töitä huvinne vuoksi. Fiilisälykkyys toteutuu alusta loppuun: tilauksesta esiintymiseen, aamusta iltaan tai yöhön.

Annamme mielellämme ehdotuksia ja esimerkkejä juhlan ohjelmasta. Juhlassa Boomsoundsin esiintyjät fiilistelelevät yleisönsä kanssa!  

BÄNDIN TILAAMINEN 

1) Tilaisuuden suunnittelu

 • Ota yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla
 • Kerro, mikä tilaisuus on, milloin ja missä
 • Kerro, millaisen fiiliksen tai bändin haluat
 • Kerro juhlasta: onko esim. puheita, sisään päristeleviä mopoja tai neidonryöstöjä?
 • Teemme sinulle ehdotuksen ja tarjouksen
 • Fiilistelet ehdotusta
 • Muista varmistaa tilaus. Ettei käy niin kuin Jaakolle, joka vappuhumussa kyseli bändejä juhannushäihinsä. Onneksi Jaakko on onnellisesti naamiaisissa tänäkin päivänä.
 • Teemme sopimuksen, joka sisältää aikataulun, settien määrät ja hinnan

2) Toiminta juhlapaikalla

 • Tulemme paikalle, silloin kun se on järkevää - emme liian aikaisin, emmekä myöhässä.
 • Roudaamme mieluiten huomaamattomasti. Jos pystyt niin järjestä niin, että mahdollinen takaovi on auki tai juhlayleisö poissa lavan äärestä.
 • Kokemuksemme mukaan aikatauluilla on taipumus venähtää:tulee yllätysnumeroita, illallistarjoilu onnahtelee, ihmiset ovat kadonneet.
 • Kaikista yllätyksistä nauttien juhla soljuu eteenpäin tyylikkäästi kun nimeät bändille yhteyshenkilön myös juhlapaikalla.
 • Suomen armeija soti vatsallaan ja kitarisit soittavat selällään? Onhan se niinkin, mutta bändit soittavat myös vatsallaan! Järjestä siis bändille mieluusti ruokaa,sillä takana on usein pitkä keikkamatka jo ennen keikkaa ja vielä sen jälkeen.
 • Monesti fiilistelyä mukavampaakin on jatkaa fiilistelyä. Ylimääräisistä seteistä ja taksoista voit vielä sopia paikan päällä.

BÄNDIEN HINNAT JA ESIINTYMISALUEET

Jos haluat hyvää ja halpaa – osta kaksi. Sääntö ei välttämättä Bidä Baikkaansa Bändi -Buolella, sillä pienellä kokoonpanolla voit jo saada hyvän fiiliksen. Luonnollisesti hintaan vaikuttaa bändin koon lisäksi myös keikkakilometrit ja -tunnit sekä juhlan ajankohta.

Boomsoundsin bändeillä keikoilla ei ole maantieteellisiäkään rajoja. Olemme esiintyneet mm. Hyvinkään Sveitsissä, Suomen Lapissa, Sveitsissä ja Hangossa. Pääasiallisesti bändimme keikkailevat Etelä-Suomen alueella.

Tiedustelu ei sido sinua mihinkään, sinun kannattaa kysyä ja me esiinnymme niin kuin sovitaan. Laskutamme esiintymisestä vasta kun olemme tehneet töitä huvinne vuoksi. Noudatamme Muusikko Liitto ry:n sopimuskäytäntöjä.
 

ÄÄNENTOISTO JA TAUKOMUSIIKKI

Olethan tullut ajatelleeksi, että juhlassa pidetään puheita ja että orkesterit pitävät myös taukoja? Boomsoundsilla on omat äänentoistolaitteistot, jotka voivat olla tilaajan käytössä juhlapuheiden ja taukomusiikin aikana.

Muistathan, että juhlaorkesterilla on taipumus lopettaa esiintyminen sovitun aikataulun mukaan. Kannattaa siis miettiä musiikkia myös jatkoille. Esiintymisen jälkeen Boomsoundsin kalusto on toiminnassa puolisen tuntia eli roudaamisen ajan. Jos haluat kaluston olevan käytössä pidempään, siitä kannattaa sopia erikseen.
 

JUHLATILAT

Mieleisten juhlatilojen löytäminen voi joskus olla hankalaa. Autamme tarvittaessa sopivan paikan löytämisessä. Asiantuntemukseemme kuuluu myös tilan käytön suunnittelu. Kysy meiltä, mihin orkesteri kannattaa sijoittaa ja mitä se tarvitsee esiintymistä varten. Pääsääntö kuitenkin on, että tilojen akustiikkaa parantaa hyvin viihtyvät vieraat ja orkesteri tarvitsee usein sähköä, vaikka tuottaakin sähköistä tunnelmaa. 
 
Espoolaisia juhlatiloja löydät Espoon Matkailun sivuilta: Juhlatiloja Espoossa.

REFERENSSIT

Boomsoundilaiset konkoonpanot ovat fiilistilleet yleisönsä kanssa pitkään. Jokainen juhla on fiiliksensä arvoinen. Tässä muutamia poimintoja vuosien varrelta:
 
UPM, Jysk, Tieto, OAJ, Ulkoasiainministeriö, Ylioppilas Veera,  Karl 50 år, Lindell Oy, Golf-seura Tammisaari, Alfredin kellari, Polttariseurue Kristina, Asianajotoimisto Snellman, Hääpari G&G, Vieno 80+, Restaurant Magasinet i Hangö, Algol, Outokumpu Oy, Nokia, Tuppuraisen kesäjuhlat, Sisäasiainministeriö, Ravintola Sågen Inkoossa, Suomi-Irlanti -hääjuhla, Naisten kymppi…
 
Menoa moneen makuun ja tunnelmaan!

Ota yhteyttä - huvin vuoksi! Ohjelmatoimisto Boomsounds
Tel. + 358 500 709 869
Kalasääksentie 4. 02620 Espoo